O nama

Od 2006. godine Vaš smo pouzdani dobavljač audio-video i sigurnosne opreme.

Prodaja

Urbani Ritam bavi se veleprodajom i maloprodajom sustava video nadzora, alarmnih sustava,video i audio portafona, sustava kontrole pristupa ,vatrodojavnih sustava, audio sustava,antenskih sustava te ostalih audio/video proizvoda. Preko 95% prodajnog  programa je iz vlastitog uvoza , na lageru su uvijek velike količine proizvoda te se uvijek trudimo ponuditi najbolju cijenu na hrvatskom tržištu.

Zastupstva i distribucije

HIKVISION je najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač sustava video nadzora . U ponudi imamo IP video nadzor i Turbo HD video nadzor. Odabirom HIKVISON proizvoda kupujete priznatu kvalitetu i besplatnu mobilnu aplikaciju za pregled kamera i snimki.

VTEK  digitalni video portafonski sustavi na 2 žice postavili su standard za video portafon sa najboljim odnosom cijene i kvalitete na tržištu. Jednostavna ugradnja i programiranje , velike mogućnosti kombinacija modela te napredne funkcije kao što su memorija slike poziva, preusmjeravanje poziva na mobitel i dodavanje nadzornih kamera u sustav čine ovaj sustav modernim portafonskim sustavom koji ide ukorak s vremenom.


American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway