O nama

Od 2006. godine Vaš smo pouzdani dobavljač audio-video i sigurnosne opreme.

Prodaja

Od 2006 g. Urbani Ritam bavi se veleprodajom i maloprodajom sustava video nadzora, alarmnih sustava,video i audio portafona, sustava kontrole pristupa ,vatrodojavnih sustava, audio sustava,antenskih sustava te ostalih audio/video proizvoda. Preko 99% prodajnog  programa je iz vlastitog uvoza , na lageru su uvijek velike količine proizvoda. Pratimo trendove i uvijek smo spremni ponudi kako klasičnu tako i najnoviju opremu  iz tehno svijeta.

Zastupstva i distribucije

V-TEK  digitalni video portafonski sustavi na 2 žice postavili su standard za video portafon sa najboljim odnosom cijene i kvalitete na tržištu. Jednostavna ugradnja i programiranje , velike mogućnosti kombinacija modela te napredne funkcije kao što su memorija slike poziva, preusmjeravanje poziva na mobitel i dodavanje nadzornih kamera u sustav čine ovaj sustav modernim portafonskim sustavom koji ide ukorak s vremenom.

Urbani Ritam generalni  je uvoznik je VTEK portafonskih sustava za RH.

Dahua je vrhunski svjetski brand sustava video nadzora poznat po nenadmašnom  omjeru cijene i kvalitete.Svjetski je lider po inovacijama u svijetu video nadzornih sustava. U ponudi ima sustave HD i IP video nadzora, video portafona, alarmnih sustava i dodatne opreme te sustave kontrole pristupa. P2P besplatna mobilna aplikacija za Smartphone i PC.Jedna aplikacija pokriva video nadzor,portafon,alarm i kontrolu pristupa.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik Dahua proizvoda za RH.

MASTER AUDIO renomirani je talijanski brand za sustave ozvučenje prostora.Putem 100V sustava moguće je birati izvore zvuka te glasnoću po zonama .Ovi audio sustavi korisite se u trgovinama,kafićima, hotelima, teretanama , shopping centrima i poslovnim prostorima.U našoj ponudi nalaze se pojačala sa ili bez izvora zvuka,sa ili bez zonskih pojačanja, ugradbeni i zidni zvučnici , vanjski zvučnici te ostala potrebna oprema i pribor.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik Master Audio proizvoda za RH.

V2 poznati je talijanski proizvođač sustava automatizacije motora za ograde i garaže i rampe.. Moderan dizajn ,napredne funkcije, kvaliteta opreme,to su razlozi za kupovinu V2. Dostupna je i mobilna aplikacija naprednih mogućnosti.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik V2  sustava automatizacije proizvoda za RH.

SIB kontrola pristupa ima u ponudi kako jednostavne samostojeće kontrolere tako i napredni sustav kontrole ulaska i prolaza sa gotovo neograničenim brojem čitača u sustavu. SIB  je poznat po pouzdanosti u radu te je često prvi izbor montera pri ugradnji sustav kontrole pristupa.Područje primjene je široko a ukčučuje kuće, stambnene zgrade te razne poslovne objekte i državne isntitucije.,

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik SIB  sustava kontrole pristupa proizvoda za RH.

SATEL je vrhunski europski proizvođač alamnih sustav. Beskompromisna kvaliteta izdigla ga je u sam vrh te je ugradnja ovoga alarmnog sustava garancija za sigurnost i miran san.Velik izbor modela funkcija zadovoljava sve potrebe.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik SATEL alarmnih sustava za RH.

UniPOS adresabilni vatrojdoavni sustavi.

Jednostavnost instalacije te pouzdanost uz odličnu cijenu odlike su ovoga sustava vatrodojave.Centrale imaju HR Menu..

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik UniPOS sustava vatrodojave za RH.

ALCAD antenski sustavi.

Španjolska firma ALCAD jedan je najstarijih europskih proizvođača antenske opreme.Nudi sustave za ćuse,antenske sustave za stambene zgrade te antenske sustave za hotel,bolnicu i javne ustanove.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik ALCAD antenskih sustava za RH.


American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway