O nama

Od 2006. godine Vaš smo pouzdani dobavljač audio-video i sigurnosne opreme.

Prodaja

Urbani Ritam bavi se veleprodajom i maloprodajom sustava video nadzora, alarmnih sustava,video i audio portafona, sustava kontrole pristupa ,vatrodojavnih sustava, audio sustava,antenskih sustava te ostalih audio/video proizvoda. Preko 95% prodajnog  programa je iz vlastitog uvoza , na lageru su uvijek velike količine proizvoda te se uvijek trudimo ponuditi najbolju cijenu na hrvatskom tržištu.

Zastupstva i distribucije

V-TEK  digitalni video portafonski sustavi na 2 žice postavili su standard za video portafon sa najboljim odnosom cijene i kvalitete na tržištu. Jednostavna ugradnja i programiranje , velike mogućnosti kombinacija modela te napredne funkcije kao što su memorija slike poziva, preusmjeravanje poziva na mobitel i dodavanje nadzornih kamera u sustav čine ovaj sustav modernim portafonskim sustavom koji ide ukorak s vremenom.Urbani Ritam generalni  je uvoznik je VTEK portafonskih sustava za RH.

Dahua je vrhunski svjetski brand sustava video nadzora poznat po nenadmašnom  omjeru cijene i kvalitete. U ponudi ima sustave HD i IP video nadzora, video portafona i  dodatne opreme te sustave kontrole pristupa. P2P besplatna mobilna aplikacija za Smartphone i PC.

Urbani Ritam ovlašteni je uvoznik Dahua proizvoda za RH.

MASTER AUDIO renomirani je talijanski brand za sustave ozvučenje prostora.Putem 100V sustava moguće je birati izvore zvuka te glasnoću po zonama .Ovi audio sustavi korisite se u trgovinama,kafićima, hotelima, teretanama , shopping centrima i poslovnim prostorima.U našoj ponudi nalaze se pojačala sa ili bez izvora zvuka,sa ili bez zonskih pojačanja, ugradbeni i zidni zvučnici , vanjski zvučnici te ostala potrebna oprema i pribor.

FOCUS bežični alarmni sustav postali su hrvatskoj sinonim za odličan omjer cijene i kvalitete.Pristuni na našem tržištu preko 11 godina ovi sustavi nude vam povoljnu protuprovalnu zaštitu uz moderna rješenja dojave i notifikacije događaja.Jednostavnost sustava uz širok izbor opreme čini ovaj alarmni sustav pristupačnim za svaki dom.

SIB kontrola pristupa ima u ponudi kako jednostavne samostojeće kontrolere tako i napredni sustav kontrole ulaska i prolaza sa gotovo neograničenim brojem čitača u sustavu. SIB  je poznat po pouzdanosti u radu te je često prvi izbor montera pri ugradnji sustav kontrole pristupa.

SATEL je vrhunski europski proizvođač alamnih sustav. Beskompromisna kvaliteta izdigla ga je u sam vrh te je ugradnja ovoga alarmnog sustava garancija za sigurnost i miran san.Velik izbor modela funkcija zadovoljava sve potrebe.

Prodaja i servis

HIKVISION je najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač sustava video nadzora . U ponudi imamo IP video nadzor i Turbo HD video nadzor. Odabirom HIKVISON proizvoda kupujete priznatu kvalitetu i besplatnu mobilnu aplikaciju za pregled kamera i snimki.


American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway