O nama

Od 2006. godine Vaš smo pouzdani dobavljač audio-video i sigurnosne opreme.

Prodaja

Urbani Ritam bavi se veleprodajom i maloprodajom sustava video nadzora, alarmnih sustava,video i audio portafona, sustava kontrole pristupa ,vatrodojavnih sustava, audio sustava,antenskih sustava te ostalih audio/video proizvoda. Preko 95% prodajnog  programa je iz vlastitog uvoza , na lageru su uvijek velike količine proizvoda te se uvijek trudimo ponuditi najbolju cijenu na hrvatskom tržištu.

Zastupstva i distribucije

V-TEK  digitalni video portafonski sustavi na 2 žice postavili su standard za video portafon sa najboljim odnosom cijene i kvalitete na tržištu. Jednostavna ugradnja i programiranje , velike mogućnosti kombinacija modela te napredne funkcije kao što su memorija slike poziva, preusmjeravanje poziva na mobitel i dodavanje nadzornih kamera u sustav čine ovaj sustav modernim portafonskim sustavom koji ide ukorak s vremenom.Urbani Rtiam uvoznik je VTEK portafonskih sustava za RH.

Police Tech je europski brand sustava video nadzora poznat po vrhunskome omjeru cijene i kvalitete. U ponudi ima sustave HD i IP video nadzora, dodatne opreme te sustave kontrole pristupa. P2P besplatna mobilna aplikacija za Smartphone i PC.

MASTER AUDIO renomirani je talijanski brand za sustave ozvučenje prostora.Putem 100V sustava moguće je birati izvore zvuka te glasnoću po zonama .Ovi audio sustavi korisite se u trgovinama,kafićima, hotelima, teretanama , shopping centrima i poslovnim prostorima.U našoj ponudi nalaze se pojačala sa ili bez izvora zvuka,sa ili bez zonskih pojačanja, ugradbeni i zidni zvučnici , vanjski zvučnici te ostala potrebna oprema i pribor.

FOCUS bežični alarmni sustav postali su hrvatskoj sinonim za odličan omjer cijene i kvalitete.Pristuni na našem tržištu preko 11 godina ovi sustavi nude vam povoljnu protuprovalnu zaštitu uz moderna rješenja dojave i notifikacije događaja.Jednostavnost sustava uz širok izbor opreme čini ovaj alarmni sustav pristupačnim za svaki dom.

SEBURY kontrola pristupa ima u ponudi kako jednostavne samostojeće kontrolere tako i napredni sustav kontrole ulaska i prolaza sa gotovo neograničenim brojem čitača u sustavu. Sebury je poznat po pouzdanosti u radu te je često prvi izbor montera pri ugradnji sustav kontrole pristupa.

SATEL je vrhunski europski proizvođač alamnih sustav. Beskompromisna kvaliteta izdigla ga je u sam vrh te je ugradnja ovoga alarmnog sustava garancija za sigurnost i miran san.Velik izbor modela funkcija zadovoljava sve potrebe.

Prodaja i servis

HIKVISION je najveći i najpoznatiji svjetski proizvođač sustava video nadzora . U ponudi imamo IP video nadzor i Turbo HD video nadzor. Odabirom HIKVISON proizvoda kupujete priznatu kvalitetu i besplatnu mobilnu aplikaciju za pregled kamera i snimki.


American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway